User:
Lösenord:

| Registrera | Glömt lösenord?

Prenumerera på inläggen

Bloggare

Radio Gaga

Också heavy.

Ända sedan jag första gången blev tillfrågad om att vara med som nöjestyckare i Radio Dalarna har jag drömt om att få dela studiotid med Jonas Heavy Stentäpp. Mats Ingels har dock valt att hålla mig på sträckbänken. Tills idag.

Två rockgiganter (Heavy & Sonny Jonasson) och en kille som mest ser ut att vara intresserad av naturvetenskap kommer att tycka till. Missa för allt i världen inte det. 101.3 MHz kl 15:00, eller som vanligt på webben, sverigesradio.se/dalarna.

***

4 comments to Radio Gaga

 • Jag har varit inne på det här ämnet tidigare. Men i alla fall: nu är det hög tid att du släpps in med ett eget stående inslag i programmet. Det kan du hälsa Ingels från Jernis. Inslaget ska förstås heta ”Gyrot håller kurs”. Det kommer att locka Sveriges alla miljontals navigationsnördar med Håkan Lans i spetsen att ratta in Radio Dalarna. Nu gör sig kanske inte demonstrationsvideor särskilt bra i radio, det medges, men språkföreläsningar kan du ge och, bara som ett exempel, låta lyssnarna förkovra sig i altanbyggandets ädla konst och arkitektur ur ett genusteoretiskt perspektiv.
  Jernis´s senaste blog post ..Vapenvila

  [Reply]

 • Jag tycker att du ska vara med i melodifestivalen. 😉

  [Reply]

  Jernis Reply:

  Men så elakt! 😀 😀
  Jernis´s senaste blog post ..Raneliddagen

  [Reply]

  Jocke Reply:

  Ja, du har ju hört mig sjunga i radioreklam så du vet vad det skulle innebära…

  [Reply]

Leave a Reply

 

 

 

CommentLuv badge